Ett övergivet pappersbruk i dalarna

Pappersbruket som var den lilla ortens stolthet och bidrog till inflyttning och arbetstilfällen, och skapade framtidstro och tillväxt. I dag står det som en ruin sedan 1986 då bruket lades ner. 
 Tiderna förändras, och den hårda konkurensen och minskad efterfrågan på vissa produkter blev slutet för många industrier på mindre orter. Men det är bättre att lägga skattepengar på vård och skola istället för att riva gamla nerlagda industrifastigheter.
 Så dessa ruiner påminner oss om ett forna sverige med framtidstro visioner och investeringar.
 Men en byggnad som stått utan uppvärmning gör att fukten tränger in i tegel och betong, som sedan spricker när vinterkylan härjar som värst. Sedan kan ännu mer fukt krypa in så att armeringjärn och stålprofiler rostar.Det räcker med några år av förfall, sedan är denna mångmiljonbyggnad bortom all räddning.......

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.08 | 08:59

Hej du. Var inne å kollade på övergivna platswer här och såg då bostäder (130 St ) . Nu till min fråga... vem äger dessa?

...
20.04 | 12:33

så är det

...
22.03 | 17:55

undrar om detta finns kvar som övergivet eller inte ?
nån som vet ?

...
22.03 | 12:02

då det kallas för det botten lösa hålet det kallas för det då det blir djupare och djupare för varje år det är något du skulle kunna skriva om i det här

TJOEN

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS