Dagbok

Tankar och funderingar om allt och inget.

Lördagen den 1 januari 2011

Nu har det blivit år 2011.Jag minns när jag var liten, då skulle vi åka runt i små rumdskepp år 2000!!! Jaha så gick det med det. Vi människor har ibland en orealistisk syn på framtiden. En framtid som verkar så avlägsen men som kommer allt närmare fortare än vi anar.

 Så mycket händer ju inte bara för att vi får ett nytt år i almanackan. Du är ju samma människa som innan, och bär på samma livserfarenheter, tankar och känslor som innan, men varför är vi så fascinerade av ett nyår? Kanske för att vi får en chans att börja om på nytt. Men sedan efter ett par veckor är allt som vanligt igen.

 Om man avlägger ett nyårslöfte att ändra på sig måste det betyda att man inte är nöjd med sitt liv eller tilvaron runt omkring? Eller? Ja jag vet inte, men en sak är säker: Man är fortfarande samma människa som innan. Även om man utåt sett lägger upp en fasad inför den stora massan för att bevara sin personlighet och sitt rätta jag och bara avslöja sina innersta känslor för dom närmaste.

 Det handlar nog om trygghet. Tryggheten att man vet själv vart man är på väg. Tryggheten att själv styra över vilka människor man vill släppa innanför skalet. Svårigheten att lita på andra, ja det finns mycket som formar en människas personlighet.

 Låt tankarna flöda fritt och brett och se nya möjligheter i allt som sker.En känslomässig katastrof kan ju i längden leda till något mycket positivt, en erfarenhet rikare är alltid ett steg frammåt i livet. Även om det är mörkt för stunden.
 
 Så mitt råd till er alla för att klara ett år till är att se frammåt, gå inte tillbaka och grubbla över det som hänt, utan börja från noll och bara tänk frammåt. Vi går ju trots allt mot ljusare tider, och snart värmer solen igen!

Gott nytt år på er alla! MVH Tjoen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

från Gisslabo | Svar 02.03.2011 15:36

GRATTIS på Födelsedagen !
Fin hemsida !

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.08 | 08:59

Hej du. Var inne å kollade på övergivna platswer här och såg då bostäder (130 St ) . Nu till min fråga... vem äger dessa?

...
20.04 | 12:33

så är det

...
22.03 | 17:55

undrar om detta finns kvar som övergivet eller inte ?
nån som vet ?

...
22.03 | 12:02

då det kallas för det botten lösa hålet det kallas för det då det blir djupare och djupare för varje år det är något du skulle kunna skriva om i det här

TJOEN

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS